Temat: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji, Bytom

Opinie na temat uczelni: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji, zlokalizwana w mieście: Bytom, województwo: Śląskie.

Nasze Zabawki

2

Odp: Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji, Bytom

Studiuję ekonomię na 2 roku. Właściwie nie mam nic do zarzucenia tej uczelni. Wkłady są prowadzone ciekawie, egzaminy terminowo i uczciwie oceniane. Trzeba się przyłożyć do nauki ale nikt nie robi sztucznych problemów.

3

Zgadzam się smile Sama ukończyłam tą uczelnię w  zeszłym roku i jestem bardzo zadowolona.  Atmosfera fajna i warunki dobre. Pozdrawiam!

4

Uczelnia na pewno dobra - ukończyłam ją w tym roku i na pewno nie żałuję że ją wybrałam.  Atmosfera jest rzeczywiście fajna. Jedyne chyba niedociągnięcie to dziekanat ale tak jest na większości uczelni nawet tych najlepszych.

5

Atmosfera faktycznie fajna, ale to wiadomo - chodzi przede wszystkim o ludzi na jakich się trafi. Mi trafiło się super. Ekonomia menedżerska - bardzo fajny kierunek. Początkowo planowałem magisterkę robić na publicznej, ale teraz już sam nie wiem, może zostanę tutaj. Ten rok będzie pewnie decydujący. Pozdrawiam tam studiujących.

6

Również pozdrawiam wszystkich studiujących w WSEiA. Atmosfera jest fajna - ale wynika to głównie z tego że też trafiłem na  ludzi na poziomie. Jestem na administracji sądowej - kierunek fajny i naprawdę ciekawy chociaż przepisów do wykucia jest od groma. Jako że już jest Sylwester - życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!