Temat: Zachodniopomorska Szkoła Biznesu, Szczecin
Opinie na temat uczelni: Zachodniopomorska Szkoła Biznesu, zlokalizwana w mieście: Szczecin, województwo: Zachodniopomorskie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Opinie na temat uczelni: Zachodniopomorska Szkoła Biznesu, zlokalizwana w mieście: Szczecin, województwo: Zachodniopomorskie.
ZPSB jest wysoko w czołówce wyższych uczelni biznesowych w Polsce.
Wykładowcy podchodzą przyjaznie do swoich studentów, udzielają pomocy, a co jest w szczególności ważne- są dostępni dla swoich studentów. Uczelnia organizuje wiele bezpłatnych szkoleń między innymi z zakresu prowadzenia własnego biznesu. Dzięki ofercie stypendialnej studentom znajdującym się w trudnej sytuacji finansowej uczelnia pomaga w kontynuowaniu nauki.
Ludziom z pasją polecam dofinansowane studia dzienne licencjackie na kierunku Zarządzanie. Interesującą specjalizacja to: Zarządzanie projektami. W oparciu o praktyki studenci poznają ekonomiczne i organizacyjne aspekty dot. pracy na stanowisku kierownika projektu. Gwarantuję iż osoby zainteresowane studiowaniem dot. zarządzania przedsięwzięciami będą zadowolone z toku studiów.
Warto też dodać, że dla pierwszych 30 osób studia na kierunku Zarządzanie są dofinansowane z UE, jeśli doliczyć do tego możliwe stypendia to można studiować za darmo
A ja chciałabym się dostać do ZSB na zaoczne, powiem,że obsługa jest przyjemna odpisali na wszystkie moje pytania, bo znalazłam na stronie nieścisłości, szybko skorygowali. Zobaczymy jak w rzeczywistości będzie
trzeba iść do fotografa, a w następnym tygodniu już pojechać, tylko szkoda,że trudno znaleźć studentów zaocznych z informatyki, tych opinie mnie najbardziej ciekawią.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź