Temat: Górnośląska Wyższa Szkoła Pedagogiczna, Mysłowice
Opinie na temat uczelni: Górnośląska Wyższa Szkoła Pedagogiczna im. Kard. Augusta Hlonda, zlokalizwana w mieście: Mysłowice, województwo: Śląskie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Opinie na temat uczelni: Górnośląska Wyższa Szkoła Pedagogiczna im. Kard. Augusta Hlonda, zlokalizwana w mieście: Mysłowice, województwo: Śląskie.
Hej! Polecam wszystkim zainteresowanym studiowaniem pedagogiki tą uczelnie. Jestem na 3 roku i uważam, że był to bardzo dobry wybór. Uczelnia ma dobre podejście do studenta, stara się pomagać przy wyborze praktyk, pracy (biuro karier) egzaminy są przeprowadzane solidnie, nie ma mowy o wyciąganiu kasy. Wykładowcy są w większości w porządku ![]()
Hej! Polecam wszystkim zainteresowanym studiowaniem pedagogiki tą uczelnie. Jestem na 3 roku i uważam, że był to bardzo dobry wybór. Uczelnia ma dobre podejście do studenta, stara się pomagać przy wyborze praktyk, pracy (biuro karier) egzaminy są przeprowadzane solidnie, nie ma mowy o wyciąganiu kasy. Wykładowcy są w większości w porządku
Szukam informacji o tej uczelni bo wybieram się od nowego semestru. Na szczęście taki informacje mnie podbudowują. ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź