Temat: Wyższa Szkoła Ekonomiczna, Warszawa
Opinie na temat uczelni: Wyższa Szkoła Ekonomiczna ALMAMER, zlokalizwana w mieście: Warszawa, województwo: Mazowieckie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Opinie na temat uczelni: Wyższa Szkoła Ekonomiczna ALMAMER, zlokalizwana w mieście: Warszawa, województwo: Mazowieckie.
Teraz to już nie wyższa szkoła ekonomiczna Almamer tylko, Almamer szkoła wyższa, bardzo dobra uczelnia licencjat skończyłem, teraz czeka mnie magistrat w nowo wyremontowanym i wyposażonym w nowe sprzęty budynkiem. Ach. Almamer to bardzo dobra uczelnia.
Ja też mogę dołączyć do grona zadowolonych jeszcze studentów. Kończę politologię (studia I stopnia) i zamierzam kontynuować naukę w Almamer. Uczelnia jest nowoczesna, wykładowcy przeważnie sympatyczni ,zresztą Ci sami co wykładają na państwowych uczelniach. Nie może więc być mowy o tym, że uczelnia prywatna ma gorszy poziom niż państwowa, ponieważ kadra jest ta sama. Różnica polega na tym, że uczelnie prywatne mają więcej środków na rozwój i modernizację uczelni niż te państwowe. Dobrym przykładem jest moja uczelnia, która właśnie otworzyła nową, nowoczesną i super wyposażoną siedzibę, w której teraz wszyscy będziemy się uczyć. Widać , że pieniądze z naszych opłat nie poszły na marne.
Jeszcze nie jestem co prawda ani po zakończeniu studiów ani na ostatnim roku, ale również należę do studentów almamer. Zaczęłam w tym roku studia na turystyce, zapowiada się naprawdę fajnie. Zajęcia spoko, wykładowcy bardzo wymagający, ale daję radę. Ludzi poznałam wspaniałych, z niektórymi już się zaprzyjaźniłam. Co bardzo mnie cieszy, to to, że uczelnia sama załatwia praktyki, ja polecę najprawdopodobniej do Grecji.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź